Plise senčila v vašem domu

plise

Ste že kdaj pomislili, da lahko plise senčila preoblikujejo vaš dom. Nudijo nam kontrolo nad svetlobo, ki jo lahko v vaš dom spustite ali pa jo zadržite. Pravijo, da svetloba doda osebnost v prostor, saj se v svetlih in zračnih prostorih počutimo veliko bolje.

Plise senčila so elegantna rešitev za senčenja vašega prostora. Naj bo dan sončen ali oblačen, omogočajo vam, da nadzorujete svetlobo in razpoloženje v prostoru. Če želite ustvariti intimno vzdušje za romantično večerjo ali pa poskrbeti za zadostno svetlobo za popoldansko branje, so plise senčila prava izbira.

Plise in svetloba vašega doma

Vsak prostor ima svojo zgodbo. Zgodbo pripovedujejo barve, pohištvo, umetnine in tudi svetloba. 

Zasnova plise senčil vam omogoča, da prilagodite, koliko svetlobe želite v prostoru. In prav ta svetloba naredi vsak trenutek drugačen. Jutranja svetloba, ki prebudi vaš dom, ali večerna svetloba, ki ustvarja mirno vzdušje za počitek – vse to je mogoče doseči z ustreznim upravljanjem plise senčil.

Poleg oblikovanja svetlobe  z njimi lahko ustvarite tudi potrebno zasebnost. So več kot le funkcionalni elementi vašega doma, so del vaše dekoracije. S širokim naborom barv, tekstur in vzorcev lahko plise senčila za okna vključite v katerikoli slog notranje opreme. Tako lahko  postanejo sestavni del vaše dekoracije in s tem dodajo edinstven pečat vašemu domu.

plise (1)

Lahko izberete med različnimi velikostmi, barvami in materiali. Ne glede na to, ali želite svetlo in zračno atmosfero ali pa temno in intimno vzdušje, lahko najdete bolj svetel ali bolj temen material.

Prav tako lahko izbirate med različnimi načini montaže. Lahko senčila montirate na okno, na strop ali na steno. Če so senčila pritrjena na okno, jih lahko premikate navzgor in navzdol. 

Uporaba plise senčil pa ni omejena samo na kontrolo svetlobe in zagotavljanje zasebnosti. So tudi energetsko učinkovita. Zadržujejo toploto pozimi in hladijo prostor poleti, kar vam pomaga zmanjšati stroške energije. 

Plise je prava izbira za vsak dom

Ne glede na to, ali živite v majhnem mestnem stanovanju ali v prostorni podeželski hiši, so plise senčila prava izbira za vaš dom. S svojo prilagodljivostjo so kot nalašč za okna vseh oblik in velikosti. Visoki stropovi, majhna okna, strešna okna ali velika panoramska okna – povsod lahko uporabite taka senčila.

Sončni žarki so lahko lepi, a tudi uničujoči. Nezaščiteno pohištvo in tla lahko zbledijo ali se poškodujejo zaradi direktnega sončnega sevanja. Plise senčila vam omogočajo, da svoj dom zaščitite pred temi škodljivimi učinki, hkrati pa ohranjate svetlo in sveže okolje.

Ne blokirajo samo škodljivih UV žarkov, temveč tudi ohranjajo vaš dom hladen v vročih poletnih dneh in topel v hladnih zimskih mesecih. S tem ne zagotavljajo le udobja, temveč tudi pomagajo prihraniti pri stroških za ogrevanje in hlajenje.