Kaj pove seksi spodnje perilo o ženski?

spodnje perilo

Seksi spodnje perilo je stalnica v skoraj vsakem predalu vsake ženske za spodnje perilo, poleg udobnih vsakodnevnih spodnjic. Izraz se nanaša na spodnje perilo, ki se običajno povezuje s spolnostjo in privlačnostjo.

 

Pomen spodnjega perila

Spodnje perilo je oblačilo, ki ga nosimo neposredno na koži, običajno pod drugimi oblačili. Namenjeno je zaščiti in podpori intimnih delov telesa in zmanjšanju trenja. Obstaja veliko različnih vrst spodnjega perila, ki se razlikuje glede na velikost, obliko, barvo, material in namen uporabe. Seksi Spodnje perilo, ki ga ženske danes običajno nosijo, vključuje nedrčke in spodnjice, medtem ko moški nosijo predvsem boksarice.

Ko govorimo o seksi spodnjem perilu, pa je ta izraz ustrezen zlasti za pripadnice nežnejšega spola. Takšno perilo je lahko namenjeno uporabi v intimnih trenutkih, lahko pa se seveda uporablja hkrati kot modni dodatek za vsakdan.

 

Vrste zapeljivosti

spodnje seksi perilo

Ko se ženska odloči, da bo oblekla nekaj posebnega, zapeljivega, lahko izbere različne vrste tangic, hlačk, nedrčkov, korzetov, nogavic ter še veliko drugih vrst perila, ki so izdelane iz mehkih in občutljivih materialov, kot je čipka, svila in saten.

Po navadi se te vrste perila tesno prilegajo telesu, predvsem z namenom, da oseba, ki jih nosi, pritegne pozornost svojega partnerja, poskrbi za večjo dozo romantike in intime, ali pa včasih le za to, da se počuti privlačneje ter zapeljivo.

Včasih ženska preveč razmišlja, katero vrsto seksi spodnjega perila bi izbrala, pa se pri tem le zmede ali pa na koncu izbere najmanj udoben kos.

V takšnih situacijah se znajde marsikatera in na tej točki se je treba zavedati, da je moškim dovolj že, če njihova izbranka nadene kos perila njegove najljubše barve ali pa nekaj, v čemer se ona počuti udobno in zadovoljno sama s seboj, kar je konec koncev obema najbolj pomembno.

 

Kako izbrati ustrezno seksi spodnje perilo

Pri izbiri privlačnega spodnjega perila je pomembno, da izberete velikost, ki se prilega vašemu telesu, vam ne omejuje gibanja ter vam je udobno, nato se šele ozrete na to, če vam je vizualno všeč. Prav tako pa pred nakupom seveda preverite, če je produkt, ki ste ga izbrali, izdelan iz materialov, ki dihajo in ne dražijo kože.

Izberite obliko, ki poudari vaše obline in vas naredi čim bolj samozavestne. Na koncu pa je pomembno seveda izbrati barvo perila, ki je všeč vam ali vašemu partnerju in se ujema z vašim stilom.

Najpogostejše barve, povezane s seksi perilom, so po navadi črna, rdeča, bela in nežne barve, kot barva breskve ali nežno roza. Pred nakupom perila pa seveda upoštevajte tudi namen uporabe perila; npr. če ga boste nosile za vsakodnevno rabo, izberite udobne in praktične kose, medtem ko pri intimnih trenutkih raje posezite po bolj seksi in izzivalnih kosih.

 

Če pa se oseba v določenem provokativnem perilu ne počuti prijetno in udobno ali pa ga nosi samo zato, da bi bila všeč svojemu partnerju, pa ni nič narobe, če ga zamenja za udobnejši kos seksi ali pa tudi navadnega perila.

 

Resnične misli moških o tvojem seksi perilu

Ženski ni vedno potrebno nositi čipkastega modrčka ali pa samostoječih nogavic, da bi bila moškemu všeč. Verjamete ali ne, moški v intimnih momentih večkrat preferirajo, da ko zagledajo žensko v zapeljivejših oblačilih oz. dodatkih, iz nje žari samozavest, ne pa le, da ima oblečeno nekaj neudobnega, samo z razlogom, da pridobi pozornost moškega.

Če upoštevate vse stile in kroje spodnjega perila v današnjem času, lahko svojemu izbrancu oprostite, da je nekoliko zmeden, ko se mu približate s to temo. Morda nima pojma, kakšna je razlika med tangicami in brazilkami, mar mu je le, kaj mu določeno vrsta perila pove o tebi in kako ga nosiš. Ženska kot sama že dovolj izstopa s svojo govorico telesa in urejenostjo,
zapeljivo spodnje perilo pa je le ‘češnja na vrhu torte’.

 

Kdaj reči izzivalnim kosom perila ‘Ne’

seksi spodnje perilo

Seveda je izbira posameznice, kdaj obleči kakšno vrsto perila, svobodna in odvisna od vsake posebej. Pri takšnih vsakdanjih odločitvah velik dejavnik predstavljajo tudi okoliščine. Obstajajo pa določene meje oz. priporočila, kdaj se odločiti raje za navadno perilo namesto kaj intimnejšega, npr.:

  • pri poslovnih oz. formalnih dogodkih, kjer se je bolje odločiti za klasično spodnje perilo, primerno za tip samega dogodka
  • med športno aktivnostjo, kadar raje izberemo nekaj udobnega in ne preveč izstopajočega, še posebej, če ne športamo sami
  • v javnosti, kjer lahko povzročimo nelagodje ne le drugim ljudem, ampak tudi sebi, saj posledično vpliva na našo podobo, za dogodke izberemo nekaj navadnega, manj izzivalnega
  • v primeru občutljivejše kože oz. pojavov na koži, saj če smo nevešči o materialu seksi perila, raje izberemo kos perila, ki ga poznamo oz. nosimo za vsakdanjo rabo in je izdelano iz kvalitetnega materiala, kot je bombaž; napačna izbira materiala lahko naši koži povzroči draženje, kot je rdečica ali srbečica

Torej, ko se odločimo za uporabo seksi, izzivalnega, nevsakdanjega spodnjega perila, najprej upoštevamo naše potrebe po udobju in občutku lagodja. Najpomembneje je, da se počutimo samozavestno v tem, kar nosimo.